duminică, 11 ianuarie 2009

Obsession Radio Show mixed by Axien episode 21

OBSESSION # 21 cu Axien , Guest mix by Trancelicious

Axien tracklist:

1. First State - Off The Radar (First States Bigroom Mix)
2. Activa - Affirmation (Tom Colontonio Remix)
3. Riva - Stringer 2009 (Bart Claessen 08 Tek Dubleg)
4. Heatbeat & Detune - Rosary (Remix)
5. W&W - The Plan (Original Mix)
6. Ultimate - Lost Forever (Original Mix)
7. Activa - This World
8. First State - Off The Radar (First States 808 Clash Mix)

Trancelicious tracklist:

1. Etic - Ayoka
2. Man With No Name - Reincarnation (Tripster Remix)
3. Push - Strange World (Astral Projection Remix)
4. Lost World - A Life Elsewhere (Martin Roth Psy Remix)
5. John 00 Fleming & Christopher Lawrence - Beyond The Limit (Nicholas Bennison Remix)
6. Wizzy Noise - Theory Of Evolution
7. Nicholas Bennison - Rumble
8. Chakra - The Pretenders
9. Talamasca - Obsessive Dream
10. Bamboo Forest - Morning Light

sâmbătă, 10 ianuarie 2009

Obsession Trance Club Soviet

Night Music & Radio Trance Romania presents OBSESSION : TRANCE @ Club Soviet Ploiesti, 7 februarie 2009

Line up:

warm-up : Axe b2b Gabriello

main : Stefanno b2b Julianno

after-hours : Rawsu

Intrare: 10 Ron

Pe 7 februarie in Ploiesti va avea loc primul party dintr-o serie (sper eu) mai lunga de evenimente axate pe muzica electronica (in special trance), facute in acest oras.
Aceste party-uri sunt in special organizate pentru publicul din Ploiesti, care nu a avut parte mai deloc de acest gen muzical in cluburile de aici, insa asteptam cu drag si pe cei din alte orase.
Vom incerca sa atingem toate ramurile trance-ului in party-urile urmatoare (psy, goa, hard), dar si altele din sfera muzicii electronice: tech, electro, house.

Va asteptam

vineri, 2 ianuarie 2009

StarDust Episode 12 Guest Mix Dj Scorpyon

Gabbriello’s tracklist:

2.P.H.A.T.T. Feat Kate Smith-Worlds Apart
3.Andy Moor-Fake Awake(The Blizzard remix)
4.Sia-Buttons(Markus Schulz Coldharbour Remix)
5.Santiago Nino & Damien Heck feat Antonia Lucas-Red Sky(Duderstadt Progressive dub mix)
6.Nic Chagall-What you need (Hard dub)
7.Alex M.O.R.P.H. and Rank1 –Life less Ordinary(Rafael Frost remix)
8.Nenez & Pascal Feliz-Platinum(Tech mix)
9.Teya feat Tiff Lacey-Only you(Oceania dub mix)

Dj Scorpyon’s tracklist:

01.Myon & Shane 54 - Not A Lot Left (Original Mix)
02.CJ Stone - Shining Star (Martin Roth NuStyle Remix)
03.Cor Fijneman feat. Melissa Mathes - Disappear (Cliff Coenraad And Thomas Hagenbeek Repimp)
04.Ronski Speed - Revolving Doors (Club Mix)
05.Ferry Corsten feat. Betsie Larkin - Made Of Love
06.Sebastian Sand - Creeps (Original Mix)
07.Markus Schulz vs. Andy Moor - Daydream (Lemon & Einar K Remix)
08.Signalrunners feat. Julie Thompson - These Shoulders (Oliver Smith Remix)
09.C Systems - Close My Eyes (Lemon and Einar K Remix)
10.Ali Wilson - Heat Haze
11.Rapha - Pandora (Daniel Kandi's 'Emotional' Remix

download link: http://files.filefront.com/Gabriello+StarDust+Epis8mp3/;12848774;/fileinfo.html